Szocpol igénylése akcióban

2014. Sze. 11.

Szocpol igénylése akcióban

A pénzintézetek által biztosított akciók által “versenyeztetik” kínálatukat, hogy minél olcsóbb, kedvezőbb legyen a szabad felhasználású hitelek igénybe vétele. Az akciók keretében általában a különböző plusz költségeket, vagyis a kezelési költséget, illetve bizonyos díjakat, kamatokat engedhetik el, vagy csökkenthetik azok mértékét. Mivel az önerő mértékét, illetve a hitel maximális összegét törvényben rögzítik, ezekkel a “kisebb” költségekkel tudnak kalkulálni a pénzintézetek. Ezek elengedése is többszázezer forint megtakarítást jelent.

A THM a Teljes Hiteldíj Mutató. Vagyis a hitel igénylésénél felmerülő összes kamatot és plusz díjat, kezelési díjat tartalmazza. Amennyiben akciós szocpolt lát, ez az, amelyet elengednek általában.

Mekkora összeget kap?

Több tényező is befolyásolja: a gyermekek száma, a lakás nagysága, valamint az energetikai besorolása is. Két gyermek esetén 800.000 forinttól felfelé indul a skála, 4-5 csemeténél akár a 2 millió forintot is elérheti a szociálpolitikai támogatás mértéke. Fontos tudnia, hogy a szocpol összeget a pénzintézetek utólag folyósítják.

Feltételei:

  • 40 év alatti házaspárok igényelhetik, akiknek van legalább egy gyermeke. Vállalhatnak is “előre” de maximum kettőt.
  • Egyikük minimum fél éves bejelentett munkaviszonnyal rendelkezik.
  • Nincs köztartozásuk, ezt APEH igazolással kell igazolni.
  • Nincs lakástulajdonuk.
  • A vásárolni / építeni kívánt ingatlannak legalább B energetikai kategóriájúnak kell lennie.
  • Mind építés, – mind pedig vásárlás esetén számlabemutatási kötelezettség van.

Szocpol kalkulátor

Hitelre van szüksége a támogatás, és az önerő mellett? Használja kalkulátorunk! Adja meg a felvenni kívánt összeget és hozzá a tervezett futamidő nagyságát, és azonnal láthatja az aktuális, legkedvezőbb ajánlatokat!

Családosok, fiatal házasok, a saját lakás már nem álom! Vegye igénybe az Önnek járó támogatást! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!