Szocpol – éljen a lehetőséggel és vásároljon saját lakást

2014. dec. 22.
Szocpol – éljen a lehetőséggel és vásároljon saját lakást

A szocpol minden családos ügyfél számára elérhető, ez egy megfontolandó lehetőség, hiszen a saját otthon mindannyiunk álma!

A szocpol igénylését akkor is leadhatja, ha lakást venne és akkor is, ha inkább saját házat építene. Amennyiben Ön megfelel a feltételeknek, akkor élhet ezzel a lehetőséggel. A szocpol esetében elvárás, hogy legalább egy gyermeket neveljen a pár, de “előre is vállalhatják”, hogy eleget tesznek ennek a pontnak. Tehát amennyiben Ön családot tervez akkor leadhatja a szocpol igénylését és gyermekét már saját otthonukba viheti haza a későbbiekben. A szocpol összegét több dolog határozza meg. A legfontosabb szempont, a gyermekek száma. Minél több tagú egy család, annál nagyobb lehet a szocpol összege is.

Hitel a szocpol mellett

Amennyiben az önerő és a szocpol nem elég ahhoz, hogy saját lakást vegyen, kereshet egy előnyös lakáshitel lehetőséget. A hitelkalkulátor segítségével a lakáshitel kiválasztása könnyen megy majd. írja be, mekkora összegre van szüksége és ezt követően adja meg, milyen hosszú futamidővel igényelné a kölcsönt. A kalkulátor ezután már számol is, néhány kattintás és megtudhatja, hogy a szocpol mellett milyen előnyös lakáshitel lehetőség vehető igénybe.

Vissza nem térítendő támogatás

A kormány a családosokat szeretné segíteni, így érdemes a vissza nem térítendő támogatás lehetőségével élni és ingatlan vásárlásba, vagy ház építésbe kezdeni, amíg lehetőség van rá. A bankok szabályzata és a hitelezés is folyamatosan változik, ezért nem érdemes várni, ki kell használni a lehetőséget, amíg adott. A támogatás összege a gyermekek számáról függ, de minden összeg jól jön, amikor ingatlan vásárlásra szánjuk el magunkat. Mindenki saját lakásban szeretne élni, most Ön is tehet egy lépést azért, hogy megvehesse álmai otthonát, cselekedjen minél hamarabb!

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és mi segítünk Önnek, hogy a szocpol mellett akciós lakáshitel lehetőséget is leljen, ha szüksége van rá.

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!